Referenciák

referenciahoz

IT Outsource referenciák

“Ötödik éve dolgozunk együtt a Silver Frog-gal. Ez az első olyan időszak az üzletlánc életében, amikor valóban nem kell foglalkoznunk az informatikával. Egyszerűen van, működik, mi meg tudunk dolgozni. A napi feladatokon túl a Silver Frog szakemberei leveszik rólunk a tervezés, fejlesztés menedzsment feladatokat is. Hozzák az új lehetőségeket, ötleteket végiggondolva, végigszámolva.”

Bélafi László, ügyvezető igazgató  • D-ÉG Épületgépészeti üzletlánc

“A Silver Frog Informatikára mindig számíthatunk. Velük értük el, hogy van egy telefonszám, amit bármelyik kollégám felhív ha baj van a számítógépével, és a probléma meg van oldva. Az általuk kialakított rendszer és a velük való együttműködés sok korábbi problémánkat oldotta meg.”

Szabó Gergő, ügyvezető igazgató  • Palatinus Fürdőszobaszalonok

 

“A Silver Frog-nak sokat köszönhetünk. Munkánk hatékony az általuk nyújtott informatikai háttérre támaszkodva úgy, hogy szinte nem szükséges nekünk arra időt fordítani, így tudunk a munkánkkal, céljaink megvalósításával foglalkozni. Kis irodaként néhány éve az induláskor döntenünk kellett, hogy egy toldozott-foltozott, állandó javítást igénylő, ezzel sok idegeskedést okozó rendszert használjunk honlapjaink, levelezésünk, közös meghajtós tárhelyünk kiszolgálására, vagy mindezt egy rendszerbe foglalva, stabil hátteret biztosítva oldjuk meg a nagyon megbízható SilverFrog Informatikára támaszkodva. Az idő a döntésünk helyességét megválaszolta. ”

Gadár László, kuratóriumi elnök  • Várfok Alapítvány

Szoftver referenciák

“A szerződésben vállalt időszakos feladatok fejben tartása ma már nem engem terhel. A rendszerből pedig pontosan látom, hogy melyik ügyfélre mennyit költöttünk, és mennyi bevételünk volt tőle. Látom, kivel éri meg dolgozni és kivel nem.”

Petróczi Péter, ügyvezető  • DMS Solutions Kft.