Magunkról

“Tapasztalt csapatunk bevált, innovatív megoldásokkal és világszínvonalú beszállítók alkalmazásával segít abban, hogy az ügyfelek elérjék céljaikat és közben észre se vegyék az őket kiszolgáló informatikát. Mert működik.”

Cégtörténet

A Silver Frog Informatikát 2008-ban alapította két informatikai szakember – Pató Sándor és Harami László – mindketten több mint tíz éve foglalkoznak informatikai projektekkel, rendszerintegrációval. A vállalkozás célja, hogy elérhető áron biztosítson naprakész nagyvállalati IT megoldásokat a kis- közép vállalatok számára. A cég a minőség és a hatékonyság mellett elkötelezett és szakemberei folyamatosan tesztelik az új megoldásokat, így a technológiai portfólió folyamatosan újabb és újabb gyártók termékeivel bővül.

“Kezdettől fogva úgy gondoltuk, hogy ügyfeleinket csak jó szolgáltató partnerekkel tudjuk magas színvonalon kiszolgálni ezért az évek alatt egy stabil, de folyamatosan fejlődő partnerhálózatot növesztettünk magunk köré.”

Ennek a munkának a kiteljesedéseként a Silver Frog Informatika 2011-ben alapítóként és menedzsment szervezetként részt vett az SBIS klaszter létrehozásában. A klaszter ma már közel húsz infokommunikációban működő tagcéget számlál – a közös munka és az évek során megszülető együttműködések bebizonyították a kollektív értékteremtés hatékonyságát.

2012 óta működik a cég szoftverfejlesztés üzletága. Az alapot a Silver Frog szellemi megteremtőinek folyamat és minőség szemlélete, valamint a több mint háromszáz cég átvilágításából származó tapasztalat adja, míg a technológia biztonságát és stabilitását a banki szoftverfejlesztéseket megjárt szoftverfejlesztő csapat. Ezzel a speciális kombinációval a SilverFrog kiemelkedő összetettségű és logikájú, egyedi szoftvermegoldással is hozzájárul ügyfelei sikeréhez.