Magunkról

“Tapasztalt csapatunk bevált, innovatív megoldásokkal és világszínvonalú beszállítók alkalmazásával segít abban, hogy az ügyfelek elérjék céljaikat és közben észre se vegyék az őket kiszolgáló informatikát. Mert működik.”

Cégtörténet

A Silver Frog Informatikát 2008-ban alapította két informatikai szakember – Pató Sándor és Harami László – mindketten több mint tíz éve foglalkoznak informatikai projektekkel, rendszerintegrációval. A vállalkozás célja, hogy elérhető áron biztosítson naprakész nagyvállalati IT megoldásokat a kis- közép vállalatok számára. A cég minőség és a hatékonyság mellett elkötelezett szakemberei folyamatosan tesztelik az új megoldásokat, így a technológiai portfólió folyamatosan újabb és újabb gyártók termékeivel bővül és .

“Kezdettől fogva úgy gondoltuk, hogy ügyfeleinket csak jó szolgáltató partnerekkel tudjuk magas színvonalon kiszolgálni ezért az évek alatt egy stabil, de folyamatosan fejlődő partnerhálózatot növesztettünk magunk köré.”

Ennek a munkának a kiteljesedéseként a Silver Frog Informatika 2011-ben alapítóként és menedzsment szervezetként részt vett az SBIS klaszter létrehozásában. A klaszter ma már közel húsz infokommunikációban működő tagcéget számlál – a közös munka és az évek során megszülető együttműködések bebizonyították a kollektív értékteremtés hatékonyságát.

2012 óta működik a cég szoftverfejlesztés üzletága. Az alapot a Silver Frog szellemi megteremtőinek folyamat és minőség szemlélete, valamint a több mint háromszáz cég átvilágításából származó tapasztalat adja, míg a technológia biztonságát és stabilitását a banki szoftverfejlesztéseket megjárt szoftverfejlesztő csapat. Ezzel a speciális kombinációval a SilverFrog kiemelkedő összetettségű és logikájú, egyedi szoftvermegoldással is hozzájárul ügyfelei sikeréhez.