Cégtörténet

A Silver Frog Informatikát 2008-ban alapítottuk. A cég alapítói több mint tíz éve foglalkoznak informatikai projektekkel, rendszerintegrációval. Az alapgondolat az volt, hogy a kis- közép vállalatok számára biztosítsunk elérhető áron nagyvállalati IT megoldásokat. Ezért kezdettől fogva elkötelezettek vagyunk a jó minőségű, üzembiztos, de költséghatékony megoldások mellett. A cég technológiai portfólióját folyamatosan fejlesztjük így újabb és újabb gyártók termékei kerülnek fel a palettánkra, folyamatosan tesztelünk új megoldásokat, hogy mindig naprakészen tudjuk a legjobb megoldást biztosítani annak aki hozzánk fordul, vagy már meglévő ügyfelünk.

Az IT outsource mint iparág rendkívül töredezett, sok a gyenge megoldásokat használó, vagy rejtett költségekkel operáló cég és alig van néhány, aki a minőség és a korrektség mellett elkötelezett. Mi ez utóbbi csoporthoz soroljuk magunkat, így nem csak a technológia, hanem a magas erkölcsi elvek is fontosak a mindennapjainkban.

Vannak ügyfeleink, akik nem akarják az egész informatikát kiszervezni, nem akarnak szervezeti változásokat, de egy-egy megoldást nem tudnak önállóan bevezetni, ezért ma már önálló IT projekteket is „szállítunk”, legyen az egy rendszerintegrációs vagy szoftverfejlesztési vagy pályázati megvalósítási feladat.

Kezdettől fogva úgy gondoltuk, hogy ügyfeleinket csak jó szolgáltató partnerekkel tudjuk magas színvonalon kiszolgálni ezért az évek alatt egy stabil, de folyamatosan fejlődő partnerhálózatot növesztettünk magunk köré. Ennek a munkának a kiteljesedéseként 2011-ben alapítóként és menedzsment szervezetként részt vettünk az SBIS klaszter létrehozásában, ahol közel húsz infokommunikáciban működő cég vesz részt a közös munkában, hoz létre közös értéket, így felelve meg a piac nagy szereplői valamint a technológia és a gazdasági helyzet teremtette kihívásoknak.