Értékeink – filozófiánk

“Tapasztalt csapatunk bevált, innovatív megoldásokkal és világszínvonalú beszállítók alkalmazásával segít abban, hogy az ügyfelek elérjék céljaikat és közben észre se vegyék az őket kiszolgáló informatikát. Mert működik.”

Küldetésünk

A Silver Frog Informatikát azért hoztuk létre, mert meggyőződésünk, hogy az ügyfeleknek nem pusztán számítógépre van szükségük, hanem jól működő informatikára. Hiszünk abban, hogy jobban lehet dolgozni minden reggel ugyanolyan jól működő eszközökkel, átélve mindennap az informatikai megoldások előnyeit, amelyek szinte észrevétlenül teszik azt, amit elvárnak tőlük. Működnek.

A vállalkozásokban a hálózatok kialakítása ma már rengeteg szakértelmet és friss tudást igényel. A számítógépeket és szoftvereket rendszerré kell összefűzni, majd működtetni úgy, hogy minden elvárásnak megfeleljenek. Mi az ügyfeleink számítógépparkjának teljes körű működtetését vállaljuk, abban segítünk azt, hogy észre se vegyék az informatikát, csak azt lássák, hogy minden működik, ezáltal kizárólag saját üzletükre tudjanak koncentrálni!

Ezen a területen már senki sem lehet polihisztor. Csapatunkban mindenkinek megvan a maga szakterülete, munkatársaink újabb és újabb képzéseken vesznek részt, így biztosítjuk, hogy az informatikai rendszerek építését, felügyeletét, üzemeltetését a legmagasabb színvonalon végezhessük el.