GINOP-5.2.4-16

Zárja gyakornoki programját a Silver Frog Kft.

2018. június 13.

A GINOP-5.2.4-16 – Gyakornoki program pályakezdők számára c. konstrukció keretében a Silver Frog Kft. a „Létszámbővítés a Silver Frog Kft.-nél, gyakornoki program keretében” c. és GINOP-5.2.4-16-2017-01643 azonosítószámú projektet valósította meg több, mint 3 millió Ft európai uniós forrás támogatásával. A program keretében a vállalat 1 fő gyakornokot alkalmazott, aki alkalmas és képes volt a vállalat magas szintű szakmai eredményeit munkájával támogatni. A gyakornokot a cég alkalmazásában lévő szakember képezte, mentorálta. Együttműködésük alatt a gyakornok elsajátította a széles gazdasági szegmensből kikerülő ügyfelek igényeit, az azokat kiszolgáló módszerek és eszközök használatát. A gyakornok ismereteket és tapasztalatot szerzett a meglévő ügyfelek kezelésétől az új ügyfelek felkutatásának módszereikig.

A Silver Frog Kft. első gyakornoki programját valósította meg. A gyakornoki programot a Silver Frog Kft. rendszerintegrációs üzletágában indította el. A rendszerintegráció egy meglehetősen átfogó tevékenység, amely az informatikai alapinfrastruktúra tervezését és felépítését és az összes résztevékenységet foglalja magában. A mai komplex informatikai rendszerek alkalmazása összetett feladat, amely a részrendszerek bevezetése előtt megköveteli a már használatban lévő komponensek funkcionális és műszaki vizsgálatát, a tervezés – cél – folyamat – megoldás sorrend betartásával.

A gyakornoki program keretében a felvételt nyert gyakornok az előbb bemutatott folyamatokat és tervezési feladatokat sajátította el mentorával. A gyakornoki program végére a gyakornok jártas lett a Microsoft Server alapú rendszerek kialakítására, igényfelmérésére és bevezetésére; nyílt forráskódú kiszolgálói környezetek és internetes forgalommenedzsment rendszerek és virtuális környezetek és IT biztonsági és felügyeleti rendszerek kialakítására.

A gyakornok rendszerintegrációs feladatai voltak:

  • informatikai rendszer felmérés és javaslattétel
  • szerződött ügyfélkör rendszerintegrációs üzemeltetése
  • hardver javítás és felügyelet, új és használteszköz beszerzés
  • napi kapcsolattatás az ügyfelkör képviselőivel, valamint a kis és nagy kereskedelmi beszállítókkal
  • időszakos karbantartások elvégzése
  • eseti ügyfelek eszköz és informatikai problémájának megoldása

A projekt keretében új eszközök beszerzésére is sor került: nyomtató, IP telefon, laptop, mobiltelefon, asztal, szék és asztali konténer.

„A gyakornok képesítése megfelelőnek bizonyult, oktatási környezetben szerzett tudását bátran használta. Az eltelt 9 hónapban szakmai gyakorlati ismeretei bővültek, munkatapasztalatot szerezhetett egyéni és csapatban történő munkavégzéshez. Szorgalma, tanulási vágya, együttműködési készsége folytán tovább foglalkoztatása megvalósult.” –Bagin Csaba, mentor

További információ kérhető:

Cím: 8200 Veszprém Füredi u. 49. 5175 hrsz.
Kapcsolattartó: Gadanecz Ivett
Telefon: +36 (30) 998-4546
E-mail: Ivett.Gadanecz@silverfrog.hu
Honlap: www.silverfrog.hu

 

Gyakornoki program a Silver Frog Kft-nél

2017. április 1.

A GINOP-5.2.4-16 – Gyakornoki program pályakezdők számára c. konstrukció keretében a Silver Frog Kft. valósítja meg a „Létszámbővítés a Silver Frog Kft.-nél, gyakornoki program keretében” c. projektjét több, mint 3 millió Ft európai uniós forrás támogatásával. A program keretében a vállalat 1 fő gyakornokot kíván felvenni, aki alkalmas és képes a vállalat magas szintű szakmai eredményeit munkájával támogatni. A gyakornokot a cég alkalmazásában lévő szakember fogja képezni, mentorálni. Együttműködésük alatt a gyakornok elsajátítja a széles gazdasági szegmensből kikerülő ügyfelek igényeit, az azokat kiszolgáló módszerek és eszközök használatát. A gyakornok ismereteket és tapasztalatot szerez a meglévő ügyfelek kezeléséről és az új ügyfelek felkutatásának módszereiről.

A Silver Frog Kft. első gyakornoki programját valósítja meg európai uniós támogatással, amely a mai napon kezdetét veszi. A gyakornoki programot a Silver Frog Kft. rendszerintegrációs üzletágában indítja el. A rendszerintegráció egy meglehetősen átfogó tevékenység, amely az informatikai alapinfrastruktúra tervezését és felépítését és az összes résztevékenységet foglalja magában. A mai komplex informatikai rendszerek alkalmazása összetett feladat, amely a részrendszerek bevezetése előtt megköveteli a már használatban lévő komponensek funkcionális és műszaki vizsgálatát, a tervezés – cél – folyamat – megoldás sorrend betartásával.

A gyakornoki program keretében a majd felvételt nyert gyakornok az előbb bemutatott folyamatokat és tervezési feladatokat sajátítja el mentorával. A gyakornoki program végére a gyakornok képes lesz Microsoft Server alapú rendszerek kialakítására, igényfelmérésére és bevezetésére; nyílt forráskódú kiszolgálói környezetek és internetes forgalommenedzsment rendszerek és virtuális környezetek és IT biztonsági és felügyeleti rendszerek kialakítására.

További információ kérhető:

Cím: 8200 Veszprém Füredi u. 49. 5175 hrsz.
Kapcsolattartó: Gadanecz Ivett
Telefon: +36 (30) 998-4546
E-mail: Ivett.Gadanecz@silverfrog.hu
Honlap: www.silverfrog.hu

 

Projekt azonosító: GINOP-5.2.4-16-2017-01643
Támogatás mértéke: 3 862 050 Ft (100%)