Hibrid

nyugodtabb alvás, rövidebb munkanapok, növekvő hatékonyság

Hogyan érjük el?

Az iparágban megszokott eszközöket (feladatkezelő, eszköznyilvántartó, számlázó, raktárkezelés, szerződés-nyilvántartás) egyetlen hatékony rendszerbe integráltuk.

Másként gondoljuk mint mások

A Hibrid professzionális informatikai rendszer azon vállalatok, vállalkozások számára, akiknek fontos, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek a számukra nyújtott szolgáltatásokkal. Az volt a célunk, hogy a csupán kereskedelmi és pénzügyi adminisztrációra fókuszáló rendszerek helyett olyan eszközt hozzunk létre, amely elsősorban a szolgáltatások minőségét tartja szem előtt.

Ennek eredményeképpen automatizáltuk a folyamatok jó részét: az elvégzett tevékenységek elszámolását, a főbb dokumentumok létrehozását, illetve transzparenssé tettünk minden ügyféllel kapcsolatos feladatot, illetve információt.

Mérni és javítani a szervezet működését

Hiszünk benne, hogy csak akkor lehet a folyamatokon javítani, ha lehet mérni a teljesítményt. A Hibrid tervezésénél az volt a másik fő célunk, hogy mérhetővé tegyük a cégben folyó tevékenységeket és a cégen átfolyó tranzakciókat és azonnal elérhetővé tegyük az eredményeket. A vezető csak tényszámok alapján tud döntést hozni és azoknak mindig és azonnal elérhetőnek kell lenni a lehető legegyszerűbb módon.

A Hibrid tehát egy modern, ügyfél-központú megoldás, amely minden olyan funkcióval rendelkezik mint egy hagyományos ügyviteli rendszer, ám jóval gyakorlatiasabb megközelítésben. Jó példa erre az ajánlatadás-beszerzés-értékesítés folyamata, amit sok rendszer támogat, ám a Hibrid kiegészíti azt értékesítés utáni támogatással, ügyfélnyilvántartással, tetszőleges mélységű visszakövethetőséggel.

A Hibrid célja:

  • a munkafolyamatok támogatása és minőségbiztosítása;
  • teljes és valós adatokat tartalmazó raktár, eszköz- és feladat-nyilvántartás biztosítása;
  • a belső és külső elszámolások támogatása, számlák előállítása;
  • professzionális kimutatások és vezetői tájékoztatók biztosítása.

Költségek

Számunkra ügyfeleink eredményessége jelenti az igazi sikert, fontos tehát, hogy minél rövidebb idő alatt térüljenek meg a rendszer bevezetésével kapcsolatos költségek. A Hibrid elérhető felhő alapon vagy saját szerverre telepített változatban is.

SŐT! Most elérhető pályázati támogatással is két módon is:

Amennyiben szeretne konkrét, a vállalkozása jellemzőire szabott ajánlatot kérni, vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az info@silverfrog.hu címen.

Dokumentumok

  • Gyakran Ismételt Kérdések – részletek…
  • Felhasználói kézikönyv a Hibrid számlázóprogram használatához – letöltés…