MonuMail

A MonuMail egyszerűen használható és megbízható szolgáltatás nagyméretű fájlok továbbítására; tökéletes megoldások azoknak a vállalkozásoknak, amelyek rendszeresen küldenek nagyméretű állományokat partnereiknek és ügyfeleiknek, és fontos számukra küldött üzeneteik biztonsága és megjelenése. A MonuMail használói akár 10Gb méretű adatküldeményeket továbbíthatnak korlátlan számú címzett részére és akár 50 Gb állományt tárolhatnak a felhőben.

Miért éppen a MonuMail?

A nagyfájlok küldése sokféle módon megoldható. Egy magánszemélynek szinte teljesen mindegy, hogy milyen módon, milyen eszköz segítségével küldi el a kívánt állományokat.

A vállalkozások számára azonban fontos, hogy:

  • tudják, hogy küldeményük valóban célba érkezett-e,
  • ügyfeleik hirdetési nélküli felületen láthassák a fontos küldeményt,
  • csak az láthassa az elküldött információkat, akinek valóban el lett küldve.
  • minden munkatárs ugyanazzal a külalakkal, professzionális módon küldje el munkához kapcsolódó állományokat az ügyfeleknek.

A MonuMail az egyetlen magyar nyelvű nagy fájlküldő szolgáltatás, amely minden szempontból megfelel a vállalkozások igényeinek.

 A MonuMail előnyei

Korlátlan számú fájl, illetve üzenet továbbítható
A címzettek részére küldött üzenetek, illetve az elküldött fájlok számát nem korlátozzuk. A MonuMail tárhely alapú szolgáltatás, ennek köszönhetően az előfizetési csomagonként eltérő méretű tárhely maximálisan kihasználható.

Korlátlan tárolási idő
A MonuMail szervereire feltöltött fájlok tárolási idejét – a megrendelt csomag időtartamára vonatkozóan – nem korlátozzuk. Sőt, a csomag lejáratát követően sem töröljük az állományokat azonnal, legalább 30 napig elérhető állapotban tartjuk a fájlokat.

Maximális fájlméret
Csomagonként változó a feltölthető file-ok maximális mérete. A Standard csomag esetében például legfeljebb 1Gb-os fájlok feltöltése lehetséges, a 10 Gb tárhely tehát összesen 10 darab ilyen file tárolására alkalmas. A nagyobb file-ok több darabban tölthetők fel és küldhetők el a címzetteknek.

Több felhasználós csomagok
Egy előfizetést több (előfizetési csomagonként eltérő számú) felhasználó is használhat. Ez különösen az ügynökségek, értékesítést végző vállalkozások számára lehet nagyon előnyös. A csoport vezetői ráláthatnak a tevékenység minden részletére, ami tapasztalataink szerint hatékonyabbá teszi a folyamatokat.

Drag&Drop fájl csatolás
A küldendő fájlok többféle módon csatolhatók a levélhez, többek között a fájlt egy másik ablakból egyszerűen a felületre hózva, úgynevezett Drag&Drop eljárással

Elküldött fájlok naplózása
Az elküldött fájlok kapcsán a felhasználók láthatják, hogy az adott állományt ki, mikor töltötte fel és küldte el, illetve, hogy az elküldött állományt a címzettek közül hányan töltötték le.

Biztonságos megosztás külön csatornán
A levélben elküldött állományokat, vagy a közös mappa tartalmát csak az arra valóban jogosult személyek láthatják.

 

A MonuMail www.monumail.hu címen érhető el.

Az érdeklődők ingyenesen kipróbálhatják a szolgáltatást. A honlapon ismertetett csomagok mellett lehetőség van egyedi megállapodások megkötésére is, amennyiben érdekli Önt ez a lehetőség, írjon nekünk egy e-mailt az E-MAIL címre és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.