Társadalmi szerepvállalás

Hiszünk abban, hogy az értékes dolgokat támogatni kell. Azt tartjuk értékesnek, ami az emberek mindennapi életéhez képes hozzátenni valamit, ami támogatja fejlődésüket és megnyitja előttük a világot. Azokat a kezdeményezéseket támogatjuk, amelyek megfelelnek ezen kritériumoknak.

Öveges Informatikai Verseny
Öveges Szakképző Iskola, Gimnázium rendezésében a térség általános iskoláiból mintegy 20, három fős csapat versengett. Cégünk a fődíjat biztosította a verseny támogatásaként.

4 Tappancs internetes megjelenése

A kutya már évezredek óta az ember legjobb barátja. Mindenkinek szüksége van egy jóbarátra. Hiszünk abban, hogy nincs kezelhetetlen kutya csak felelőtlen gazdi. Ezért támogatjuk évek óta a 4 Tappancs tevékenységét.

Bakonyi Bitfaragó Bajnokság – Pannon Egyetem

A Műszaki Informatikai Kar által szervezett több fordulós versenyen középiskolás diákokból álló 2-4 fős csapatok versenyeznek, középiskolai szintet bőséggel meghaladó informatikai megoldások fejlesztésére okos eszközeiken. A Silver Frog az első 3 helyezett csapat minden tagjának biztosította az elismerést jelentő díjakat (okostelefonokat, tableteket).

„Norbi széke” – tehetséggondozás

Üzleti csoportunkkal együtt valósítottuk meg a „Norbi széke” projektet. A várpalotai Tehetségekért Alapítvány gondozásában működő Képesség és Tehetségfejlesztő Magániskolában tanuló mozgáskorlátozott fiatalember állam által biztosított kerekesszéke tönkrement, ami méltatlanul korlátozta Norbit a mozgásban. Veszprémi cégek vezetőivel összefogva pár óra alatt összegyűjtöttük a szükséges támogatást egy remek minőségű, új szék vásárlásához. Sőt, mivel a kezdeményezés a vártnál is eredményesebb volt, kis híján egy lépcsőlift beszerzése is összejöhet a közeljövőben. Köszönjük a Tehetségekért Alapítványnak, hogy részt vehettünk ebben a kezdeményezésben.

Balaton Vízilabda Klub

Minden fiatalnak szüksége van a testmozgásra. Csapatban a sport természetesen könnyebb és szórakoztatóbb, a sikersportban pedig még több a motiváció. Ezért támogatjuk a Balaton Vízilabda Klub működését. A taglétszám és edzői létszám növelése és emellett a tagdíjak alacsonyan tartása mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a csodás sport minél több fiatalhoz jusson el.