Támogatások

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, melyet több GINOP pályázat sikeres elnyerése és megvalósítása is jelez.

Aktuális és nemrégiben befejeződött támogatott projektjeinkről további információk ennek az oldalnak az aloldalain találhatók.

 

A GINOP-2.1.1-15 – Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása c. konstrukció keretében a VESZ-MONT’ 2000 Kft. a Silver Frog Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-vel konzorciumban valósítja meg az ‘Új típusú zaj és rezgés diagnosztikai rendszer kifejlesztése LDV (Laser Doppler Vibrometer) szenzor és gyártó rendszerek minőségbiztosítási illetve intelligens karbantartási módszereinek alkalmazásával!’ c. projektjét több mint 203 millió Ft európai uniós forrás támogatásával.

GINOP-2.1.7-15-2016-01747 kódszámú projekt eredményeképp egy komplett, telepítést és egyéb infrastruktúrát nem igénylő, önálló hardverrel felszerelt biztonságos IT üzemeltetést és fenntartást menedzselő eszköz került kialakításra. Az elkészült eszköz integrálja a legelfogadottabb IT üzemeltetési módszertanok eszközkészletét többek közt egy újszerű automatizált sérülékenység vizsgálati rendszerrel is.

A „Létszámbővítés a Silver Frog Kft.-nél, gyakornoki program keretében” című projektet a GINOP-5.2.4-16 – Gyakornoki program pályakezdők számára c. konstrukció keretében valósítottuk meg.