Mivel foglalkozunk?

Informatikai megoldásokat készítünk és üzemeltetünk partnereinknek, amelyek segítségével többet, hatékonyabban, olcsóbban tudnak elvégezni. Az informatika ügyfeleink kezében eszközzé válik, ami azt szolgálja, hogy azzal foglalkozzanak amiben a legjobbak.

Rendszerintegráció

Informatikai eszközöket szállítunk, illesztünk, ha kell, javítunk. 24 órában felügyelünk, hogy ügyfeleink nyugodtan aludjanak.

Bővebben

Szoftverfejlesztés

Üzleti fókuszú, elsősorban műszaki üzemeltetést támogató termékekkel tesszük ezt az összetett világot fenntarthatóbbá.

Bővebben

uniFacture - gyártás nyomonkövetés

Bővebben

CMMS

Karbantartás szoftver karbantartás szakértőktől.

Bővebben

Hibrid3ERP

BEVEZETŐ

Bővebben

Dolgozz velünk!

Hitvallásunk: Az informatika eszköz, az emberi intelligencia évszázadait tömöríti, hogy Te csak alkothass, csak azzal foglalkozz, ami a szakmád, ami a szenvedélyed. Ezzel a gondolkodással biztosítunk informatikai rendszereket és fejlesztünk világszínvonalú szoftvereket.

silverfrog-job

Elégedett ügyfelek

"A Silver Frog Informatikára mindig számíthatunk. Velük értük el, hogy van egy telefonszám, amit bármelyik kollégám fehív ha baj van a számítógépével, és a probléma meg van oldva. Az általuk kialakított rendszer és a velük való együttműködés sok korábbi problémánkat oldotta meg."

Palatinus Fürdőszobaszalonok
Szabó Gergő, ügyvezető igazgató

"Letisztult, átlátható képernyőkkel összerakott rendszer, miközben az egyszerűség a nagyon összetett hátteret takarja el. Pont azt tudja amire szükség van."

Veszprém Polgármesteri Hivatal, Informatikai Csoport
Maléth György, csoportvezető

"Egy komplex szervizszolgáltatás teljes ügymenete összetett, szerteágazó folyamat, több kézen is áthalad, mire végül lezárul. Mindez nagy számban már kezelhetetlen lenne a mai modern informatikai megoldások nélkül, amit számunkra teljeskörűen a Hibrid rendszer tud nyújtani."

CoolTech Hűtéstechnikai Kft.
Bakonyi Kornél, ügyvezető

"Mióta a SilverFrog foglalkozik viszonylag körülményes számítógépes rendszerünkkel, azóta megszűnt az állandó háború ember és gép között. Nagy hangsúlyt fektetnek a megelőzésre és jelentősen csökkentették meghibásodásokból fakadó kieséseket. Ez az egyszerű tény jelentősen tette hatékonyabbá cégem termelését megfizethető áron."

OOK-Press Nyomda
Szathmáry Gergő, vezető

Partnereink

boy

Társadalmi szerepvállalás

Hiszünk abban, hogy az értékes dolgokat támogatni kell. Azt tartjuk értékesnek, ami az emberek mindennapi életéhez képes hozzátenni valamit, ami támogatja fejlődésüket és megnyitja előttük a világot. Azokat a kezdeményezéseket támogatjuk, amelyek megfelelnek ezen kritériumoknak.

Bővebben