Monumail

 
A MonuMail egyszerűen használható és megbízható szolgáltatás nagyméretű fájlok továbbítására; tökéletes megoldások azoknak a vállalkozásoknak, amelyek rendszeresen küldenek nagyméretű állományokat partnereiknek és ügyfeleiknek, és fontos számukra küldött üzeneteik biztonsága és megjelenése. A MonuMail használói akár 10 Gb méretű adatküldeményeket továbbíthatnak korlátlan számú címzett részére és akár 50 Gb állományt tárolhatnak a felhőben.
 

Miért éppen a MonuMail?

A nagyfájlok küldése sokféle módon megoldható. Egy magánszemélynek szinte teljesen mindegy, hogy milyen módon, milyen eszköz segítségével küldi el a kívánt állományokat.
 
A vállalkozások számára azonban fontos, hogy:
  • tudják, hogy küldeményük valóban célba érkezett-e;
  • ügyfeleik hirdetési nélküli felületen láthassák a fontos küldeményt;
  • csak az láthassa az elküldött információkat, akinek valóban el lett küldve;
  • minden munkatárs ugyanazzal a külalakkal, professzionális módon küldje el munkához kapcsolódó állományokat az ügyfeleknek.
 
A MonuMail az egyetlen magyar nyelvű nagy fájlküldő szolgáltatás, amely minden szempontból megfelel a vállalkozások igényeinek.
 

A MonuMail előnyei

  • Korlátlan számú fájl, illetve üzenet továbbítható,
  • A címzettek részére küldött üzenetek, illetve az elküldött fájlok számát nem korlátozzuk. A MonuMail tárhely alapú szolgáltatás, ennek köszönhetően az előfizetési csomagonként eltérő méretű tárhely maximálisan kihasználható.
 
Korlátlan tárolási idő
A MonuMail szervereire feltöltött fájlok tárolási idejét – a megrendelt csomag időtartamára vonatkozóan – nem korlátozzuk. Sőt, a csomag lejáratát követően sem töröljük az állományokat azonnal, legalább 30 napig elérhető állapotban tartjuk a fájlokat.
 
Maximális fájlméret
Csomagonként változó a feltölthető file-ok maximális mérete. A Standard csomag esetében például legfeljebb 1 Gb-os fájlok feltöltése lehetséges, a 10 Gb tárhely tehát összesen 10 darab ilyen file tárolására alkalmas. A nagyobb file-ok több darabban tölthetők fel és küldhetők el a címzetteknek.
 
Több felhasználós csomagok
Egy előfizetést több (előfizetési csomagonként eltérő számú) felhasználó is használhat. Ez különösen az ügynökségek, értékesítést végző vállalkozások számára lehet nagyon előnyös. A csoport vezetői ráláthatnak a tevékenység minden részletére, ami tapasztalataink szerint hatékonyabbá teszi a folyamatokat.
 
Drag&Drop fájl csatolás
A küldendő fájlok többféle módon csatolhatók a levélhez, többek között a fájlt egy másik ablakból egyszerűen a felületre húzva, úgynevezett Drag&Drop eljárással.
 
Elküldött fájlok naplózása
Az elküldött fájlok kapcsán a felhasználók láthatják, hogy az adott állományt ki, mikor töltötte fel és küldte el, illetve, hogy az elküldött állományt a címzettek közül hányan töltötték le.
 
Biztonságos megosztás külön csatornán
A levélben elküldött állományokat, vagy a közös mappa tartalmát csak az arra valóban jogosult személyek láthatják.
 
A MonuMail a www.monumail.hu címen érhető el.
 
Az érdeklődők ingyenesen kipróbálhatják a szolgáltatást. A honlapon ismertetett csomagok mellett lehetőség van egyedi megállapodások megkötésére is, amennyiben érdekli Önt ez a lehetőség, írjon nekünk egy e-mailt az info[kukac]silverfrog[pont]hu címre és kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.