Hitvallás

Történet – A Silver Frog

 
A SilverFrog-ot 2008-ban alapítottuk azzal a szándékkal, hogy kiemelt figyelemmel és információvédelmi hozzálással végezzünk rendszergazdai – rendszerintegrációs szolgáltatásokat a Veszprém – Budapest tengely mentén.
 
Azóta a rendszergazdai szolgáltatásunkat a veszprémi és budapesti szervízközpontjainkból szolgáljuk ki, több mint 80 partner közel 2000 munkavállalójának tesszük lehetővé, hogy nap, mint nap örömmel használja a számítógépét.
 
Alapértékként már akkor is megfogalmaztuk a partnerséget, vagyis, hogy az ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal és a kollégákkal is partneri viszonyt alakítunk ki.
 
Ez a partner központú hozzáállásunk vezetett a szoftverfejlesztés üzletág megalapításához is. A kialakult bizalmi viszonyok miatt egyre több ügyfelünk keresett fel bennünket szoftverfejlesztési feladatokkal, amelyekre próbáltunk partnert találni nekik. Ez több esetben nem sikerült.
partner
 
A megkeresések azonban nem csökkentek, ezért megalapítottuk saját szoftverfejlesztés üzletágunkat, amiben összetett üzleti szoftverek fejlesztést tűztük ki célul. Egy-két egyedi projekt mentén jöttünk rá, hogy komoly erősségünk az üzemeltetés – karbantartás menedzsment rendszerek készítése, és a KKV irányítás. Ezen két terület köré épülnek dobozos szoftver termékeink, a Hibrid kisvállalati ERP, amely a Vállalkozz Digitálisan programban is minősített megoldás, az DoFence automata sérülékenység menedzsment rendszer amely kifejezetten rendszergazdák számára készült, és a CMMS és ipar 4.0 monitoring, amely közepes és nagyvállalatok karbantartási rendszerét támogatja.
 
A termékfejlesztéseink során két pályázati és számos kutatás-fejlesztési programot is megvalósítottunk. A kialakult erős K+F folyamatainkkal és csapatunkkal ma már külső fél részére is végzünk kutatási-fejlesztési feladatokat, elsősorban szoftverfejlesztéshez köthetőt.
 
 

Miért éppen SilverFrog?

Az alapításkor akartunk valami állatot a cég nevébe, ne legyen csak tech, csak szintetikus.
Fontos érték volt számunkra a környezet, a kevesebb hulladék, a kevesebb energia felhasználás. Ráadásul a béka indikátor faj, vagyis előbb venni észre rajta keresztül egy ökoszisztéma negatív változását, mint más elemeken. Mi is ilyen rendszereket építünk. Előre jelzünk és előre meg is oldunk, még mielőtt az informatikai ökoszisztéma felborulna és sérülnének az üzleti folyamatok.
 
 
 

Partnereink

boy

Társadalmi szerepvállalás

Hiszünk abban, hogy az értékes dolgokat támogatni kell. Azt tartjuk értékesnek, ami az emberek mindennapi életéhez képes hozzátenni valamit, ami támogatja fejlődésüket és megnyitja előttük a világot. Azokat a kezdeményezéseket támogatjuk, amelyek megfelelnek ezen kritériumoknak.

Bővebben