Hibrid ERP

Általános ismertető

A Hibrid szakrendszer üzemeltető – karbantartó csapatoknak terveztük. A rendszer legfőbb alapelemei az üzemeltetett eszközök és a hozzájuk kapcsolódó feladatok kezelése.
 
A Hibrid nem csak egy feladatkezelő. KKV-k számára teljes ügyvitelt, nagy szervezetek számára egy komplex szakrendszert jelent, ami lehetővé teszi a külső vagy belső ügyfelek maximális elégedettségének elérését, vigyáz a profitra és mérhetővé teszi azokat a folyamatokat melyek eddig csak papír alapú munkalapok és e-mailek százainak feldolgozása után voltak mérhetők.
A technológiáját a ma elérhető legkorszerűbb, stabil, biztonságos elemekből állítottuk össze. Annyi automatizmust építünk a rendszerbe amennyit csak tudunk, az elszámolásoktól a dokumentumok generálásáig.
Hiszünk benne, hogy csak akkor lehet a folyamatokon javítani, ha lehet mérni a teljesítményt. A Hibrid tervezésénél az volt a másik fő célunk, hogy mérhetővé tegyük a szervezetben folyó tevékenységeket és az átfolyó tranzakciókat, így azonnal elérhetővé tegyük az eredményeket. A vezető csak tényszámok alapján tud döntést hozni és azoknak azonnal elérhetőnek kell lenni a lehető legegyszerűbb módon.
 
A Hibrid, amiben támogatni tud:
 • műszaki eszközrendszerekhez kapcsolódó folyamatok kezelése;
 • eszköznyilvántartások és statisztikák készítése;
 • a munkafolyamatok támogatása és minőségbiztosítása;
 • helyszíni munkavégzés támogatása mobil alkalmazással;
 • teljes és valós adatokat tartalmazó raktár, eszköz- és feladat-nyilvántartás biztosítása;
 • a belső és külső elszámolások támogatása;
 • professzionális kimutatások és vezetői tájékoztatók biztosítása.
   
„Egy komplex szervizszolgáltatás teljes ügymenete összetett, szerteágazó folyamat, több kézen is áthalad, mire végül lezárul. Mindez nagy számban már kezelhetetlen lenne a mai modern informatikai megoldások nélkül, amit számunkra teljeskörűen a Hibrid rendszer tud nyújtani.” - Bakonyi Kornél, CoolTech Kft. – www.cooltech.hu


Főbb modulok

Feladatok
Az üzemeltetési tevékenység valójában feladatok összessége. A Hibrid Feladat modulja támogatja a feladatok adminisztrálását a teljes folyamaton keresztül, azaz a feladat felvételétől egészen a munka lezárásáig.
A teljesség igénye nélkül a feladatokhoz kapcsolódó funkciók listája:
 • feladat vagy bejelentés felvétele telefonon, e-mailből, ügyfélkapuról;
 • ismétlődő feladatok ütemezése;
 • munkalapok készítése tetszőleges számú sablonból;
 • a feladat elvégzésének nyilvántartása (a munkavégzés időszaka, felhasznált anyagok, alkatrészek, erőforrások stb.),
 • egyedi elszámolási lehetőségek;
 • fotók és dokumentumok csatolása a munkához;
 • több feladatos bejelentések kezelése;
 • feladatsablonok alapján:
  • gyorsított adatrögzítés;
  • ellenőrzési listák kezelése.
A feladatvégzés fontos eleme a mobil alkalmazás, amely segítségével a terepen dolgozó kollégák a helyszíni állapotot rögzíthetik, fényképeket, munkalapot csatolhatnak a munkavégzés dokumentálásához, aláírtathatják a munkalapot.  A mobil alkalmazás fő funkciói offline is elérhetők.
 
 
 
Eszköznyilvántartás
Az eszközök az ügyfél értékei, amelyek a szolgáltatás tárgyát képezik. A nyilvántartás lehetővé teszi az eszközök számon tartását és kezelését, ideértve az olyan műveleteket, mint új entitások felvétele, módosítás, törlés.
Az eszköznyilvántartás, mint központi elem lehetővé teszi:
 • az eszközök egyedi paramétereinek tárolását;
 • garanciális ás beszerzési adatok tárolását;
 • kézikönyvek, telepítési dokumentáció csatolását és elérését akár mobil eszközön;
 • a teljes eszköztörténetet, eszköznapló automatikus vezetését;
 • felhasznált alkatrészek és kapcsolódó szolgáltatások tárolását.
 
Eszközök kategóriái: lehetővé teszi, hogy a különböző jellegű eszközökhöz más, egyedi paramétereket tároljunk, illetve a statisztikák, szűrések is egyszerűbbé vállnak. Az eszközök paraméterei a rendszer egy nagyon rugalmas része, listás, dátumos, szabad szöveges vagy tetszőleges mértékegységekben tárolt numerikus adat (átváltáskezeléssel) is megoldott.
 
Beszerzés
A rendszerben rögzíteni lehet a feladatok elvégzéséhez kapcsolódó alkatrész igényeket. Az egyes megrendeléseket az igényelt alkatrészek alapján lehet összeállítani. A beszerző által összeállított csomagot a beszerzési vezető (vagy a szervezet által kijelölt más személy) jóváhagyását követően lehet megrendelni. A teljes ajánlatadás-megrendelés-szállítás folyamat egy rendszerben kezelhető, az adatok egyszeri rögzítésével.
 
Készletkezelés – raktár
A beszerzést követően a raktárban bevételezik az alkatrészeket, majd itt tárolják egészen lefoglalásukig, és felhasználásukig. Az alkatrészek életútja tehát nyomon követhető a megrendeléstől egészen a felhasználásig, összeszereléstől a szétszerelésig.
 
Elszámolások készítése, pénzügy
A tevékenységhez kapcsolódó összes információt tárolja a Hibrid – szerződés, ügyfél, hibajegyek, alkatrészek, kiszállás - így az elszámolások (KKV-k számára: számlázás) automatizálható. Az elszámolások pontos vezetése több kimutatás lehetőséget nyújt különböző kimutatások vezetésére, pl.: kintlévőség, ÁFA analitika, stb.
A rendszer arra is kínál lehetőséget, hogy az egyes feladatok, időszakok kapcsán az elszámolás esetileg legyen elkészítve. Az elszámolásokhoz jelentést készít a rendszer, amely pontosan tartalmazza a felhasznált erőforrásokat az elvégzett feladatokhoz. A jelentés lehet PDF és Excel alapú is (további feldolgozásra), melyeket a rendszer automatikusan kiküldhet az érintettek részére.
 

Költségek

Számunkra ügyfeleink eredményessége jelenti az igazi sikert, fontos tehát, hogy minél rövidebb idő alatt térüljenek meg a rendszer bevezetésével kapcsolatos költségek. A Hibrid elérhető felhő alapon vagy saját szerverre telepített változatban is.
 
SŐT! Most elérhető pályázati támogatással is:
 • A Modern Vállalkozások programjában
   
 
Amennyiben szeretne konkrét, a vállalkozása jellemzőire szabott ajánlatot kérni,
vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal az sales[kukac]silverfrog[pont]hu címen.