Pályázat

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, melyet több GINOP pályázat sikeres elnyerése és megvalósítása is jelez.

Aktuális és nemrégiben befejeződött támogatott projektjeinkről további információk ennek az oldalnak az aloldalain találhatók.

2020-1.1.2-PIACIKFI-2020-00076

2020-1.1.2-PIACIKFI-2020-00076

HIBRID CLUSTER: vertikális, műszaki folyamat-alapú, ellátási lánc rövidülését támogató vállalatirányítási rendszer fejlesztése barnamezős ipari digitalizációs struktúrában.

GINOP-2.1.7-15

Innovatív, kiemelt informatikai biztonságot támogató, aktív közreműködésű szoftvergép létrehozása IT üzemeltető szervezetek számára

A projekt eredményeképp egy komplett, telepítést és egyéb infrastruktúrát nem igénylő, önálló hardverrel felszerelt biztonságos IT üzemeltetést és fenntartást menedzselő eszköz kerül kialakításra.

GINOP-2.1.1-15

Zaj- és rezgés-diagnosztikai cella, illetve IPAR 4.0 karbantartási rendszer fejlesztése

A fejlesztés eredményeképpen a Vesz-Mont 2000 Kft. létrehozott egy kompakt, automata gyártósorba könnyen integrálható lézeres vibrométeres egységet (cella), melyet az általunk tervezett és legyártott különálló célgépekbe, gyártósorokba tervezünk beépíteni.

Pilot projekt: korszerű szoftveres karbantartás-menedzsment

Fejlesztésünk befejezésének közeledtével autóipari Pilot partnerünk gyártóüzemében két, szenzorillesztés által “felokosított” cellán, és a többi, manuálisan adminisztrált gyártóberendezésen teszteljük szoftverünk első piaci változatát.

Megjelenés a XXX. Nemzetközi Karbantartási Konferencián

Sokrétű szakmai közönség előtt mutattuk be a gyártósori gépadatokra építő karbantartás-menedzsment módszertant megvalósító szoftverünket.

Ipar4.0 karbantartás-menedzsment autóipari környezetben

Ezekben a pillanatokban is folynak az intelligens szoftverre épülő karbantartás-mendezsmentet támogató szoftverünk első éles környezetben végzett tesztjei autóipari gyártó partnerünknél.

Korszerű zaj és rezgésmérés az iparban

A fejlesztés egyik alapfeltevése, hogy a jelenleg használt motorokat részben vagy egészben ki fogják váltani az elektromos- és hibrid meghajtásúak, amelyek jelentősen kisebb alapzaj mellett működnek, így az egyébként megszokott berendezések által keltett zaj jelentősen érzékelhető.

GINOP-5.2.4-16

Zárja gyakornoki programját a Silver Frog Kft.

A gyakornoki programot a Silver Frog Kft. rendszerintegrációs üzletágában indította el. A rendszerintegráció egy meglehetősen átfogó tevékenység, amely az informatikai alapinfrastruktúra tervezését és felépítését és az összes résztevékenységet foglalja magában.

Gyakornoki program a Silver Frog Kft-nél

A program keretében a vállalat 1 fő gyakornokot kíván felvenni, aki alkalmas és képes a vállalat magas szintű szakmai eredményeit munkájával támogatni. A gyakornokot a cég alkalmazásában lévő szakember fogja képezni, mentorálni.

KDOP-1.2.1-11-0006

Kis- és Középvállalati Infokommunikációs Megoldások Klaszter működésének megalapozása, horizontális fejlesztési projektek generálása

A projekt célja az SBIS Klaszter működésének megalapozása. A klasztert az alapítók termékfejlesztési projektek generálására, és komplex ügyféligényeket is kielégítő szolgáltatói csoport létrehozására alapították.