Pályázat

Cégünk elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, melyet több GINOP pályázat sikeres elnyerése és megvalósítása is jelez.

Aktuális és nemrégiben befejeződött támogatott projektjeinkről további információk ennek az oldalnak az aloldalain találhatók.

GINOP-2.1.7-15

Innovatív, kiemelt informatikai biztonságot támogató, aktív közreműködésű szoftvergép létrehozása IT üzemeltető szervezetek számára

A projekt eredményeképp egy komplett, telepítést és egyéb infrastruktúrát nem igénylő, önálló hardverrel felszerelt biztonságos IT üzemeltetést és fenntartást menedzselő eszköz kerül kialakításra.

GINOP-2.1.1-15

Zaj- és rezgés-diagnosztikai cella, illetve IPAR 4.0 karbantartási rendszer fejlesztése

A fejlesztés eredményeképpen a Vesz-Mont 2000 Kft. létrehozott egy kompakt, automata gyártósorba könnyen integrálható lézeres vibrométeres egységet (cella), melyet az általunk tervezett és legyártott különálló célgépekbe, gyártósorokba tervezünk beépíteni.

Pilot projekt: korszerű szoftveres karbantartás-menedzsment

Fejlesztésünk befejezésének közeledtével autóipari Pilot partnerünk gyártóüzemében két, szenzorillesztés által “felokosított” cellán, és a többi, manuálisan adminisztrált gyártóberendezésen teszteljük szoftverünk első piaci változatát.

Megjelenés a XXX. Nemzetközi Karbantartási Konferencián

Sokrétű szakmai közönség előtt mutattuk be a gyártósori gépadatokra építő karbantartás-menedzsment módszertant megvalósító szoftverünket.

Ipar4.0 karbantartás-menedzsment autóipari környezetben

Ezekben a pillanatokban is folynak az intelligens szoftverre épülő karbantartás-mendezsmentet támogató szoftverünk első éles környezetben végzett tesztjei autóipari gyártó partnerünknél.

Korszerű zaj és rezgésmérés az iparban

A fejlesztés egyik alapfeltevése, hogy a jelenleg használt motorokat részben vagy egészben ki fogják váltani az elektromos- és hibrid meghajtásúak, amelyek jelentősen kisebb alapzaj mellett működnek, így az egyébként megszokott berendezések által keltett zaj jelentősen érzékelhető.

GINOP-5.2.4-16

Zárja gyakornoki programját a Silver Frog Kft.

A gyakornoki programot a Silver Frog Kft. rendszerintegrációs üzletágában indította el. A rendszerintegráció egy meglehetősen átfogó tevékenység, amely az informatikai alapinfrastruktúra tervezését és felépítését és az összes résztevékenységet foglalja magában.

Gyakornoki program a Silver Frog Kft-nél

A program keretében a vállalat 1 fő gyakornokot kíván felvenni, aki alkalmas és képes a vállalat magas szintű szakmai eredményeit munkájával támogatni. A gyakornokot a cég alkalmazásában lévő szakember fogja képezni, mentorálni.

KDOP-1.2.1-11-0006

Kis- és Középvállalati Infokommunikációs Megoldások Klaszter működésének megalapozása, horizontális fejlesztési projektek generálása

A projekt célja az SBIS Klaszter működésének megalapozása. A klasztert az alapítók termékfejlesztési projektek generálására, és komplex ügyféligényeket is kielégítő szolgáltatói csoport létrehozására alapították.

Partnereink

boy

Társadalmi szerepvállalás

Hiszünk abban, hogy az értékes dolgokat támogatni kell. Azt tartjuk értékesnek, ami az emberek mindennapi életéhez képes hozzátenni valamit, ami támogatja fejlődésüket és megnyitja előttük a világot. Azokat a kezdeményezéseket támogatjuk, amelyek megfelelnek ezen kritériumoknak.

Bővebben