Társadalmi szerepvállalás

A világban az elosztás nem tökéletes, nem minden kap olyan hangsúlyt, mint amit érdemelne.
Ezzel a gondolattal próbáljuk kiválasztani azokat az ügyeket, ami mögé mi is beállunk.
 
Snétberger és BMC üzemeltetés támogatás
Mindkét szervezet fontos szerepet tölt be. A Budapest Music Center (https://bmc.hu/) Magyarország kortárs zenéi életének és működtetésének a szíve. A Snétberger Zenei Tehetség Központ (https://www.snetbergercenter.org/) pedig zenei tehetségek felkarolásával foglalkozik. Minkét szervezetnek kedvezményes üzemeltetési szolgáltatást nyújtunk. Ne legyen alacsonyabb a minőség csak mert kevesebb a forrás.
 
Veszprém 2023
Veszprém lesz Európa kulturális fővárosa 2023-ban (http://2023veszprem.hu/). Természetes, hogy már a pályázás folyamatában mi biztosítottunk tárhelyet, levelezést a csapatnak, akik valószínűleg az egyik legnagyobb dolgot valósítják meg ebben az évtizedben a kedvenc városunk számára.
 
Fuss az iskoládért  
 
 
A Fuss az iskoládért egy második éve megrendezett nagy létszámú futóverseny, aminek a célja a családok/ iskolák megmozgatása az eredménye pedig 2.000.000 Ft sportfejlesztési támogatás eljuttatása a legaktívabb iskoláknak.
A 2018-as esemény videója itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=G7o3zQeHbmE
A Rotary Club Balatonfüred Veszprémmel szorosan együttműködve nem csak anyagi támogatást nyújtunk, mint szponzor az eseményhez, hanem csapatunk tevékenyen is részt vesz a lebonyolításban.
 
Öveges Informatikai Verseny
Öveges Szakképző Iskola, Gimnázium rendezésében a térség általános iskoláiból mintegy 20, három fős csapat versengett. Cégünk a fődíjat biztosította a verseny támogatásaként.
 
4 Tappancs internetes megjelenése
A kutya már évezredek óta az ember legjobb barátja. Mindenkinek szüksége van egy jóbarátra. Hiszünk abban, hogy nincs kezelhetetlen kutya csak felelőtlen gazdi. Ezért támogatjuk évek óta a 4 Tappancs tevékenységét.
 
Bakonyi Bitfaragó Bajnokság – Pannon Egyetem
A Műszaki Informatikai Kar által szervezett több fordulós versenyen középiskolás diákokból álló 2-4 fős csapatok versenyeznek, középiskolai szintet bőséggel meghaladó informatikai megoldások fejlesztésére okos eszközeiken. A Silver Frog az első 3 helyezett csapat minden tagjának biztosította az elismerést jelentő díjakat (okostelefonokat, tableteket).
 
„Norbi széke” – tehetséggondozás
Üzleti csoportunkkal együtt valósítottuk meg a „Norbi széke” projektet. A várpalotai Tehetségekért Alapítvány gondozásában működő Képesség és Tehetségfejlesztő Magániskolában tanuló mozgáskorlátozott fiatalember állam által biztosított kerekesszéke tönkrement, ami méltatlanul korlátozta Norbit a mozgásban. Veszprémi cégek vezetőivel összefogva pár óra alatt összegyűjtöttük a szükséges támogatást egy remek minőségű, új szék vásárlásához. Sőt, mivel a kezdeményezés a vártnál is eredményesebb volt, kis híján egy lépcsőlift beszerzése is összejöhet a közeljövőben. Köszönjük a Tehetségekért Alapítványnak, hogy részt vehettünk ebben a kezdeményezésben.
 
Balaton Vízilabda Klub
Minden fiatalnak szüksége van a testmozgásra. Csapatban a sport természetesen könnyebb és szórakoztatóbb, a sikersportban pedig még több a motiváció. Ezért támogatjuk a Balaton Vízilabda Klub működését. A taglétszám és edzői létszám növelése és emellett a tagdíjak alacsonyan tartása mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a csodás sport minél több fiatalhoz jusson el.

Partnereink