Partnereink / tagságaink

Törekszünk mindenkivel a partneri kapcsolat kialakítására, legyen akár ügyfél, beszállító-alvállalkozó vagy kolléga. De vannak kapcsolatok, amik ebből a szentháromságból is kilógnak, vagy, mert különlegesek vagy, mert annyira erősek.

Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége

A MAJOSZ-ban az hazai autóipar iránt elkötelezett szervezetek találkoznak. Megosztjuk egymással a trendeket, fejlesztéseket, aktuális problémák megoldási lehetőségeit.

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete

A Magyar Ipari Karbantartók Szervezetéhez 2021-ben csatlakoztunk, bár már évek óta ismerjük egymást. A szakmai fórumon a karbantartás szakmai aktuális kérdései, vannak porondon.

Vesz-mont csoport

Üzleti partnerségünk a VeszMont 2000 Kft-vel egy közös pályázat megvalósításával kezdődött. Mára az ipari digitalizációs termékvonal alakításában, fejlesztésben kulcsszerepet játszunk egymás életében. Közösen alakítjuk ki az ipari digitalizációs stratégiánkat és szállítunk összetett, legmagasabb elvárásoknak megfelelő, ipar 4.0 standardoknak is megfelelő rendszereket ügyfeleinknek.
 

Vállalkozók országos szövetsége

Tagságunkkal fejezzük ki, hogy egy tisztességes vállalkozói közeghez tartozunk, hosszú távú, minden félnek kifizetődő partnerségekre és a folyamatos javulásra törekszünk. Számunkra ez fejezi ki a VOSZ tagság, még ha nem is tudunk annyi időt fektetni ebbe a kapcsolatba, mint szeretnénk. A VOSZ Veszprém Megyei tagozata az év IT vállalkozójának szavazta meg 2016-ban Pató Sándor ügyvezetőnket.

Veszprém Város

Nem csak imádunk itt élni, de nagyon jól tudunk együttműködni alapító városunkkal. Azon túl, hogy rendszeresen veszünk részt a város közéletében pilot helyszínt biztosított számunkra a hivatal a DoFence rendszer kifejlesztéséhez, nagyon sok visszajelzést és támogatást kaptunk. Részt veszünk az URBACT projektben, támogatjuk a Veszprém 2023 – Európa kulturális fővárosa programot.
A mi városunk, a mi térségünk, imádunk itt élni.

Pannon Egyetem

Sokunk alma matere, ipari digitalizáció és informatika területén projektekben és gondolkodásban is együttműködünk.

Partnereink

boy

Társadalmi szerepvállalás

Hiszünk abban, hogy az értékes dolgokat támogatni kell. Azt tartjuk értékesnek, ami az emberek mindennapi életéhez képes hozzátenni valamit, ami támogatja fejlődésüket és megnyitja előttük a világot. Azokat a kezdeményezéseket támogatjuk, amelyek megfelelnek ezen kritériumoknak.

Bővebben