Támogatások

Gyakornoki program a Silver Frog Kft-nél

2019. júl. 01.
A GINOP-5.2.4-16 – Gyakornoki program pályakezdők számára c. konstrukció keretében a Silver Frog Kft. valósítja meg a „Létszámbővítés a Silver Frog Kft.-nél, gyakornoki program keretében” c. projektjét több, mint 3 millió Ft európai uniós forrás támogatásával. A program keretében a vállalat 1 fő gyakornokot kíván felvenni, aki alkalmas és képes a vállalat magas szintű szakmai eredményeit munkájával támogatni. A gyakornokot a cég alkalmazásában lévő szakember fogja képezni, mentorálni. Együttműködésük alatt a gyakornok elsajátítja a széles gazdasági szegmensből kikerülő ügyfelek igényeit, az azokat kiszolgáló módszerek és eszközök használatát. A gyakornok ismereteket és tapasztalatot szerez a meglévő ügyfelek kezeléséről és az új ügyfelek felkutatásának módszereiről.
A Silver Frog Kft. első gyakornoki programját valósítja meg európai uniós támogatással, amely a mai napon kezdetét veszi. A gyakornoki programot a Silver Frog Kft. rendszerintegrációs üzletágában indítja el. A rendszerintegráció egy meglehetősen átfogó tevékenység, amely az informatikai alapinfrastruktúra tervezését és felépítését és az összes résztevékenységet foglalja magában. A mai komplex informatikai rendszerek alkalmazása összetett feladat, amely a részrendszerek bevezetése előtt megköveteli a már használatban lévő komponensek funkcionális és műszaki vizsgálatát, a tervezés – cél – folyamat – megoldás sorrend betartásával.
A gyakornoki program keretében a majd felvételt nyert gyakornok az előbb bemutatott folyamatokat és tervezési feladatokat sajátítja el mentorával. A gyakornoki program végére a gyakornok képes lesz Microsoft Server alapú rendszerek kialakítására, igényfelmérésére és bevezetésére; nyílt forráskódú kiszolgálói környezetek és internetes forgalommenedzsment rendszerek és virtuális környezetek és IT biztonsági és felügyeleti rendszerek kialakítására.
 
További információ kérhető:
Cím: 8200 Veszprém Füredi u. 49. 5175 hrsz.
Kapcsolattartó: Gadanecz Ivett
Telefon: +36 (30) 998-4546
E-mail: Ivett.Gadanecz@silverfrog.hu
Honlap: www.silverfrog.hu
 
Projekt azonosító: GINOP-5.2.4-16-2017-01643
Támogatás mértéke: 3 862 050 Ft (100%)